Veelgestelde vragen (FAQ)

Indien je schadevrije jaren die je met je (eerste) auto hebt opgebouwd, dan zijn die niet geldig voor de verzekering van een tweede auto.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Om een goede vergelijking te kunnen doen, kunt u op basis van uw kenteken en een aantal kenmerken voor een verzekering kiezen. Op basis van uw kenteken en deze kenmerken tonen wij de autoverzekeringen die hier aan voldoen. U kunt via deze vergelijkingstool geen verzekering afsluiten, hiervoor kunt u terecht bij de aanbieder. Gedurende de looptijd van het product is de verzekeraar uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.
In deze vergelijking voor autoverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie.